Alles in één!

U gaat verhuizen? Dan bent u bij Ketel Verhuizingen en Ketel Interieurs aan het goede adres.  Wij helpen u met verhuizen, met inpakken, verplaatsen, uitpakken etc. Maar ook voor de vloerbedekking in uw nieuwe huis en de raamdecoractie kunt u bij Ketel Interieurs terecht. Vloerbedekking; wat u ook in gedachte heeft; Tapijt of PVC (Laminaat). Ketel Interieurs heeft een compleet assortiment waaronder Desso, Parade, Interfloor en Quick Step. In onze showroom kunt u rustig de stalen bekijken en de kwaliteit voelen.
Wij geven een goed advies, bieden een snelle levering en een compleet assortiment. Ketel Interieurs is leverancier van o.a. Desso, Parade Bonaparte, Interfloor, Quickstep, Beautifloor en Saffier.
Raamdecoratie; er zijn veel mogelijkheden als het gaat om raamdecoratie. Gewoon gordijnen of lamellen, waarbij er dan weer een keuze is voor horizontaal of verticaal.  Maar rolgordijnen zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. En die zijn er ook weer in veel kwaliteiten, kleuren en dessins.
Ketel Interieurs levert o.a. de merken Holland Haag, Egger, Becé en ABZ. Wij leveren snel, compleet en tegen een gunstige prijs. Wij verzorgen alles, wij adviseren, meten in, maken en hangen ook nog op. Zo heeft u geen zorgen.
Maar voor het nieuwe huis kunt u ook bij Ketel terecht als het gaat om Bedden, Kasten en Decoratie.
Maak uw nieuwe interieur compleet met Ketel Interieurs.

 

 

Maak een afspraak in onze SHOWROOM

Vul uw gegevens in en wij bellen u voor een afspraakbevestiging