Raamdecoratie op maat en raambekleding


RAAMDECORATIE

Raambekleding betreft een grote hoeveelheid mogelijkheden om het raam te bekleden met maatwerk. Bekend zijn gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale lamellen en verticale lamellen. Wij vertegenwoordigen verschillende grote en bekende merken. Zo bieden wij een compleet assortiment raamdecoratie van zeer veel verschillende materialen, kleuren en designs. Maar Ketel Interieurs heeft ook een groot assortiment Plisse gordijnen en Duorol-gordijnen. Deze geven meer variatie als het gaat om de verhouding licht/donker. Wat uw wens ook is als het gaat om Raamdecoratie.....Ketel Interieurs heeft het in huis. In onze showroom kunt u in alle rust de mogelijkheden bekijken en met ons doornemen. Wij adviseren u natuurlijk heel graag. Heeft u uw keuze gemaakt dan meten wij in, wij maken het op maat, leveren en hangen het voor u op. Bij Ketel Interieurs krijgt u alles voor een wel heel gunstige prijs.

Raamdecoratie schuifpui. Het op maat maken van raamdecoratie is essentieel en vakwerk. Als het gaat om raamdecoratie of raambekleding van uw schuifpui dan heeft Ketel Interieurs de vakmensen in huis. Welke raamdecoratie u ook wenst voor uw schuifpui... Wij bieden keuze, vakwerk en kwaliteit.

Raamdecoratie keuken. Niet elke raamdecoratie is geschikt voor de keuken. In de keuken wordt gekookt en dat betekent dat uw raamdecoratie gemakkelijk te reinigen moet zijn en bij voorkeur vet afstotend. Wij van Ketel Interieurs begrijpen dat en kunnen u dan ook goed adviseren. Vervolgens meten wij uw keuken raamdecoratie of Raambekleding, maken het op maat en bevestigen het voor u.

Raamdecoratie badkamer. In uw badkamer is de luchtvochtigheid zeer wisselend. Na het gebruik van douche of bad is het in de badkamer vele malen vochtiger. Uw badkamer raamdecoratie moet hier tegen kunnen. Daarom is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt alvorens uw keuze te maken. Advies en service zijn bij Ketel interieurs gratis en gegarandeerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van raamdecoratie bij Ketel Interieurs? Neem contact met ons op middels ons contact formulier of bel ons 020 - 659 33 76 
 

Maak een afspraak in onze SHOWROOM

Vul uw gegevens in en wij bellen u voor een afspraakbevestiging